Belægningsarbejde til tiden | Odense og resten af landet

Søger du hjælp til belægning af fliser, brosten eller kampesten? Så kan vi hos Jysk Jord A/S sørge for, at du får et veludført og flot resultat.

Vi udfører et væld af forskellige opgaver indenfor belægning. Gennem mange år har vi hjulpet erhvervsdrivende og vi bestræber os på at udføre et stykke arbejde af høj kvalitet ved enhver opgave, så du med vores hjælp får en flot terrasse eller indkørsel. Hos Jysk Jord A/S er vi medlem af Dansk Byggaranti, hvilket giver dig sikkerhed for et godt resultat. Garantien dækker for op til 150.000 kr., hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler i vores arbejde.

Et veludført stykke arbejde til en god pris

Hos Jysk Jord A/S vil vi gerne gøre vores til, at du kan få en flot facade til dit hus eller til din virksomhed. De ydre omgivelser er med til at præsentere dit hjem eller din virksomhed og kan derfor være med til at påvirke førstehåndsindtrykket hos besøgende.

For virksomheder kan dette have en stor effekt. Hvis de ydre omgivelser er flotte, signalerer dette overfor besøgende kunder, at man her i huset har styr på sagerne, og dette giver et positivt indtryk hos kunden.

Hos Jysk Jord A/S kan vi hjælpe dig med belægning af ydre facader. Vi kan hjælpe med belægning omkring bygninger,  i haven, terrasse og indkørselsbelægning. Vi bestræber os på at udføre et godt stykke arbejde til en god pris, så dine ydre omgivelser bliver flotte og kan skabe værdi for dig, uden at det koster dig en formue.

Kontakt Jysk Jord A/S

Belægningsarbejde kan være i både små og store omfang. Hos Jysk Jord A/S kan vi hjælpe dig med dit projekt uanset størrelsen. Vi har alle de fornødne maskiner og materialer, der kræves for at anlægge flotte, ydre omgivelser.

Vil du gerne vide mere om mulighederne for at få en hjælpende hånd med belægning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 27 60 00, hvor vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Hos os får du et uforpligtende tilbud, som matcher netop dit projekt, og vi hjælper gerne med rådgivning, så du kan træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med belægningsarbejde.

Vi servicerer og hjælper kunder over hele landet og kan fra vores centrale beliggenhed lidt udenfor Odense, hurtigt rykke ud til opgaver i både Sjælland og Jylland.

Send os en besked