Entreprenør

Leder du efter en erfaren entreprenør, som kan hjælpe dig med et større eller mindre byggeprojekt? Hos Jysk Jord A/S kan vi tage hånd om et væld af forskellige opgaver.

Som entreprenør i Odense udfører vi mange forskelligartede opgaver , og vi sætter en ære i at kunne levere et solidt og gedigent stykke arbejde af høj kvalitet i forbindelse med enhver type af byggeprojekt.

Hos os kan du blandt andet få hjælp til at få udført gravearbejde, jordarbejde samt hoved- og underentrepriser.

Grundig planlægning og fokus på kvalitet

Som entreprenør på et byggeprojekt er det vigtigt, at man kan bevare overblikket og sørge for at uddele de forskellige opgaver på de rette tidspunkter. Derfor går vi hos Jysk Jord A/S meget op i projektstyring, så alle, der arbejder på opgaven er velinformerede omkring hvilke opgaver, der skal udføres, – og hvornår.

Alt udført arbejde bliver ajourført, så alle medarbejdere inklusive ingeniører, rådgivere og kunden selv kan følge med i hele byggeprojektet, og se hvordan hele arbejdsprocessen forløber. En god kvalitetsledelse sikrer, at alle, der arbejder på projektet, er velinformerede om deres og andres opgaver. Samtidig mindsker god ledelse chancerne for forsinkelser, og det giver i sidste ende det bedste resultat.

Brug for en entreprenør i Odense? Kontakt Jysk Jord A/S og hør mere

Vil du gerne vide mere om vores entreprenørarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er åbne for alle former for projekter og hører meget gerne om dit.

Undervejs vil du kunne få kompetent rådgivning, så vi sammen kan sørge for at træffe de rigtige beslutninger, som i sidste ende vil give dig det bedste resultat. Som entreprenør i Odense tilbyder vi BygGaranti på alle vores projekter. Det betyder, at vi som virksomhed kan levere et veludført stykke arbejde, og at du er økonomisk dækket ind, hvis der mod forventning skulle opstå fejl og mangler under projektet.

Såfremt du ønsker at høre mere, er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 75 27 60 00 og høre mere om mulighederne.

Send os en besked