Jord/gravearbejde | Odense og resten af landet

Mangler du hjælp privatperson hjælp til jord- eller gravearbejde, står vi hos Jysk Jord A/S klar til at tage hånd om opgaven for dig.

Vi har gennem mange år hjulpet mange virksomheder med projekter, som inkluderer jord- og gravearbejde. Vi udfører et væld af forskellige opgaver, der gennem mange år har ynglet mange tilfredse kunder og samarbejdspartnere.

Vi har flere faste samarbejdspartnere, og vi benytter et godkendt kvalitetssystem kaldet Ajour, hvor vi kan registrere alt udført arbejde. Dette system er med til at sikre, at alle opgaver bliver udført korrekt og i rette tid, og systemet tillader at alle samarbejdspartnere og kunder kan følge med i, hvordan vores arbejde forløber og udføres.

Fokus på pris, udførselstid og kvalitet

Når vi hos Jysk Jord A/S udfører jord- og gravearbejde, går vi meget på i at opretholde vores aftaler, så vores arbejde er færdigt til aftalt tid. På denne måde sørger vi for, at eventuelle andre håndværkere på et projekt ikke skal forhindres i at udføre deres arbejde på grund af en forsinkelse fra vores side.

Vi fokuserer på at levere et veludført stykke arbejde af høj kvalitet og sætte grundighed i højsædet. Vores jord- og gravearbejde danner ved mange opgaver fundamentet for, at et projekt kan fortsætte planmæssigt.

Jord- og gravearbejde – ring og hør mere

Uanset om du ønsker hjælp til grave- eller jordarbejde på vegne af en virksomhed, forening eller institution, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 75 27 60 00. Vi skræddersyr gerne et tilbud på baggrund af netop dine ønsker og behov.

Vi servicerer og hjælper kunder over hele landet og kan fra vores centrale beliggenhed lidt udenfor Odense, hurtigt rykke ud til opgaver i både Sjælland og Jylland.