Kloakarbejde til tiden

Når det kommer til kloakarbejde, er vi hos Jysk Jord A/S eksperter inden for området. Vi har gennem mange år udført forskellige former for kloakarbejde i Odense og omegn, hvor vi har hjulpet med både små og store projekter.

Vi påtager os opgaver i både hoved- og underentrepriser, hvilet betyder, at vi er i stand til at samarbejde med andre håndværkere ved større projekter. Der skal ofte udføres kloakarbejde ved opførelsen af nye bygninger, og dette arbejde skal være udført, før andre håndværkere kan starte deres arbejde. Derfor ligger vi stor vægt på at opretholde alle vores aftaler, så vores arbejde er færdiggjort i aftalt tid.

Al arbejde med kloak registreres og dokumenteres

Når vi arbejder med indvendig kloak er det meget vigtigt for os at få registreret helt præcist, hvor vi arbejder. Efter vores arbejde bliver kloakken tildækket med jord, og derfor er det meget vigtigt at vide, hvor kloakken befinder sig.

Hvis der senere skulle opstå behov for at se til kloakken igen, er det en stor fordel for os at vide, hvor vi skal lede efter kloakken. Derfor registrerer vi alt vores arbejde, så vi kan gøre vores eller andres arbejde lettere i fremtiden.

Når man ved hvor man skal lede, opnås der en stor tidsmæssig besparelse – og det kommer i sidste ende dig som kunde til gode, når en evt. senere renovering af kloakken skal foretages.

Ligeledes registrerer vi vores arbejde, så vi mindsker chancen for, at en kloakarbejder kommer til at grave i rørene og påføre skader på kloakrørene.

Kontakt Jysk Jord A/S og få hjælp til din kloak

Uanset om du har brug for hjælp til indvendig kloak eller andre former for kloakarbejde i Odense eller omegn, kan vi hos Jysk Jord A/S hjælpe med at tage hånd om opgaven for dig.

Vi besidder stor erfaring indenfor kloakarbejde, og vi påtager os enhver form for arbejde inden for dette område – både for privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner.

Har du brug for at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 27 60 00. Hos os får du et uforpligtende tilbud på netop din opgave, hvorefter du kan vurdere, om du ønsker, at Jysk Jord A/S skal udføre dit arbejde.

Send os en besked